O5 a Radeček věnovali klip "Chtěl jsem jen říct" svým rodinám

04.01.2022 12:46 - Hana Bukáčková | foto: BrainZone

Jak už se stalo zvykem, nadělila skupina O5 a Radeček na Štědrý den fanouškům dáreček. Tentokrát vydala čtvrté video ze stále aktuální desky "BRA3". Pánové ho natočili k songu "Chtěl jsem jen říct" a dávají v něm nahlédnout do svého soukromí.

"Píseň i klip je poděkováním našim rodinám. Život s muzikantem je řehole a ani naše holky to s námi nemají lehké. Například nemáme společné víkendy, které kvůli koncertům málokdy trávíme doma. Na druhou stranu je v klipu spousta záběrů z našich rodinných archivů, které dokazují, že se dětem i ženám věnujeme a snažíme se jim vše maximálně vynahradit," argumentuje zpěvák Tomáš Polák.

Snímek popisuje kapelní život, který se z velké části odehrává na cestách v dodávce, kde jsou hudebníci odloučeni od svých blízkých. Zároveň se tyto okamžiky prolínají s obrázky ze soukromého života členů, můžeme se tak podívat, jak to u nich doma chodí. Hlavních rolí se tak mimoděk ujímají jejich partnerky s dětmi.

Song je na poměry šumperské formace takový fádní, vizuál mu dává aspoň švih a podpoří emotivní obsah veršů. Díky domácím záběrům si přijdou na své nejenom spřízněné duše Radečků, ale celkově milovníci rodinného života.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY