Coldplay zahráli ve finále The Voice "My Universe" s hologramovými BTS

16.12.2021 11:55 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Zatímco v Česku a na Slovensku míří do finále další ročník SuperStar, za oceánem už znají vítěze letošní série The Voice. Ten nás, co si budeme nalhávat, úplně nezajímá, ale proč si nepustit živé vystoupení, které během finále předvedli Coldplay a BTS.

Dvojice kapel svou společnou skladbu "My Universe" zapěla už vícekrát, většinou však jihokorejští mladíci zpívali jen na projekcích, na pódiu se s britskými muzikanty potkali jen při předávání American Music Awards (a byla to opravdu zábava). Aby protentokrát předvedli něco jiného, jely party BTS sice ze záznamu, ale zpěváci byli přítomni ve formě hologramů. Na vystoupení je vidět, že nyní už není těžké předvést hologramy jako živé, pro zpestření jsou však jejich postavy často rozpixelované a barevně přebuřené.

Je dost dobře možné, že podobnou hologramovou show předvedou Coldplay i na svém turné, na které vyrazí příští rok. Domácí příznivci budou mít na jejich vystoupení nejkratší cestu 8. července 2022 do Varšavy, případně 10. a 12. července do Berlína.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY