Emma Smetana ON AIR: Čekám, až objevím producenta, který bude umět zvuk, jaký má Miley Cyrus

11.12.2021 10:42 - Spolupracovník redakce | foto: On Air

Emma Smetana se na hudební scénu vrhla před necelými šesti lety, když vydala své debutové album "What I’ve Done". Od té doby spolupracuje s producentem Jiřím Burianem a také se svým životním partnerem Jordanem Hajem. S druhým jmenovaným teď v duetu nazpívala i jeho píseň "By Now", která se dostala do národního finále soutěže Eurosong 2021 a nyní bojuje o postup do toho mezinárodního, které se uskuteční příští rok v Itálii.

V On Air ale Emma mluvila i o svém vyrůstání v českém i francouzském prostředí a jak se obojí podepsalo na jejím hudebním vkusu či o svém otci Jiřím Smetanovi, který v Paříži v dobách jejího dětství vedl vyhlášený rockový klub Gibus. Kterou zpěvačku považuje za svůj archetyp dokonalé popové divy? Jak se sama coby koproducentka podílí na nahrávání svých písní? A bavil ji coby novinářku víc rozhovor s Billie Eilish nebo Madeleine Albright? Podívejte se na celý rozhovor.

ON AIR je talk show hudebního publicisty Pavla Kučery s hudebníky a lidmi z hudební branže. Nový díl je uveřejněn každý týden na YouTube kanálu kytary.cz. Facebookovou stránku pořadu najdete zde, přehled starších dílů tady. Starší díly On Air si můžete poslechnout i ve formě podcastů na Spotify nebo Apple Podcasts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY