Vladimir 518 ON AIR: Black metal je příroda

06.12.2021 12:55 - Spolupracovník redakce | foto: On Air

Je to přesně dvacet let, co PSH vydali své debutové album "Repertoár", podle mnohých první opravdu dospělou desku české hiphopové scény. Tento týden měli PSH toto album znovu pokřtít na speciálním koncertu v pražském klubu Roxy, kde se před dvěma dekádami odehrál i původní křest nahrávky (k tomu však vzhledem k novým protipandemickým opatřením nedojde a celá akce je přeložena na duben příštího roku).

Vladimir 518 však v On Air zavzpomínal nejen na okolnosti vydání této desky, ale taky na dobu, kdy objevil thrash metal a kapely jako Slayer nebo Anthrax či první skladby, které ho přitáhly k rapu. Jak zpětně vnímá svoji flow z alba "Repertoár"? Proč jeho dvě dcery nemají rády, když rapuje? A jaké jsou jeho pocity z právě končícího posledního roku labelu Bigg Boss? Podívejte se na celý rozhovor.

ON AIR je talk show hudebního publicisty Pavla Kučery s hudebníky a lidmi z hudební branže. Nový díl je uveřejněn každý týden na YouTube kanálu kytary.cz. Facebookovou stránku pořadu najdete zde, přehled starších dílů tady. Starší díly On Air si můžete poslechnout i ve formě podcastů na Spotify nebo Apple Podcasts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY