Little Mix odjedou turné a pak si dají pauzu

04.12.2021 11:03 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Příznivci dámské trojice Little Mix dostali předčasný vánoční antidárek. Jade Thirlwall, Perrie Edwards a Leigh-Anne Pinnock totiž na svých sockách oznámily, že po turné, které by mělo proběhnout v dubnu a květnu příštího roku, si dají časově blíže neohraničenou pauzu.

Tuto zprávu však hned doplnily informací, že se v žádném případě jako kapela nerozpadají a těší na opětovné spojení, další nahrávky i turné v budoucnosti. Přestávka by pravděpodobně nastala už dříve, ale zmíněná koncertní šňůra bude teprve k jejich poslednímu albu "Confetti". Dá se ovšem čekat, že během ní předvedou i nějaké ty novinky z aktuálně vydané výběrovky nazvané "Between Us".

Formace si každopádně nějaký ten čas na odpočinek a prozkoumání nových obzorů zaslouží. Dámy jako první vítězná kapela britské verze X Factoru vydaly během deseti let šest řadových alb a pětkrát se dostaly na špici ostrovní hitparády. Před časem bohužel zápřah skupiny už nezvládala Jesy Nelson, která ostatní loni opustila, čímž se z kvarteta stalo trio.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY