Ed Sheeran a Elton John vydají už v pátek společný vánoční singl

29.11.2021 19:52 - Honza Balušek | foto: Warner Music

O společném vánočním singlu Eltona Johna a Eda Sheerana se ví už nějakou dobu, protože jeho existenci ten mladší z obou zpěváků prozradil. Předpokládalo se ale, že výsledek vyjde spíše až příští rok, protože oba mají čerstvě venku svá nová alba, a křížila by se tak propagace. Nakonec se ale sváteční písně nazvané naprosto prozaicky "Merry Christmas" dočkáme opravdu ještě letos, těšit se můžeme na pátek 3. prosince.

Informace o songu dvojice oznámila ve videu, v němž Sheeran postupně na napsaných cedulích odhaluje další a další detaily. Nejen filmoví znalci jistě hned odhalí, že jde o odkaz na snímek "Láska nebeská". V pátek do světa kromě samotné skladby vyrazí i videoklip, jenž má být inspirovaný slavnými vánočními klipy jako "Last Christmas" od Wham! nebo "Stay Another Day" od East 17. A těšit se prý máme i na účast nějakých těch celebrit.

Pokud byste si mysleli, že si Ed a Elton na písničce namastí kapsy, nemusíte se bát. Finanční výtěžek půjde na konto Sheeranovy Suffolk Music Foundation a také na AIDS Foundation Eltona Johna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY