Lady Gaga a Tony Bennett natočili MTV Unplugged

29.11.2021 13:46 - Honza Balušek | foto: Kevin Mazur

Tony Bennett sice letos v létě ohlásil odchod do hudebního důchodu, což se v jeho pětadevadesáti letech a při boji s Alzheimerovou nemocí dá snadno pochopit, ještě předtím ale s Lady Gaga nahrál nejen nové album, ale také speciální koncert.

Dvojice společně pořídila záznam pro pořad MTV Unplugged, kterého se na obrazovkách dočkáme 16. prosince. Bennett a Gaga během vystoupení, jež se uskutečnilo před malým publikem v New Yorku, předvedli písně, které vyšly i na zmíněné říjnové desce "Love For Sale". Ta byla nominována na tři ceny Grammy včetně té největší - za nejlepší album.

Lady Gaga v současné době září i v kinech, kde naprosto ovládla snímek "Klan Gucci". Její výkon je sice pro některé kritiky zbytečně přepálený, jiní ji ale tipují minimálně na nominaci na Oscara.

Pod článkem najdete krátký teaser na zmiňovaný odpojený večer, úplně dole pak můžete prověřit, jak to těm dvěma zpívá naživo - před pár dny se totiž stavili v The Late Show Stephena Colberta a střihli si zde song "Anything Goes".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY