Působivý klip Lucie Bílé je "O lásce" v mnoha podobách

27.11.2021 15:36 - Milan Menčík | foto: Patrik Černoch

Letošní Slavík byl plný výsledkových překvapení a k jednomu z nich jistě patří i to, že Lucie Bílá skončila v kategorii zpěvačka až na druhém místě za Ewou Farnou. Sama však tenhle fakt alespoň na pohled přes televizní obrazovku nijak negativně nenesla. Má k tomu zásadní důvod - spokojený osobní život se svým mladým partnerem.

Tyto pocity se jednoznačně odrážejí v písničce "O lásce", kterou Bílé složil a otextoval jiný nový Český slavík Marek Ztracený. Přímo z ní tryská zamilovanost a štěstí. Video, jež je nápadem Lucie, jejího syna Filipa a Patrika Černocha, má znázorňovat lásku v mnoha podobách: dětskou, sourozeneckou, partnerskou, manželskou i tu stařeckou. Každá je jiná, a všechny jsou přitom důležité.

Skladba pochází ze zatím posledního alba Bílé "Ta o mně", které vyšlo předloni. "Mám nádherné povolání, díky kterému mohu posílat lidem něco, co teď všichni moc potřebujeme, a to je láska. Proto posílám pohlazení v podobě tohoto videoklipu. Láska vyhrává v pohádkách a věřím, že vyhraje určitě i teď," poukazuje Bílá na pohnutou dobu. A tenhle klip může svým drobným dílkem k vysněnému cíli přispět.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY