Viktor Sheen se vrací s další podzimní deskou

23.11.2021 16:36 - Petr Foltys | foto: Viktor Sheen

Minulý rok v říjnu vydal Viktor Sheen album nazvané "Barvy" a okamžitě s ním obsadil první místa žebříčků hitparád i přehrání na streamovacích platformách. Na tento úspěch navazuje letos další podzimní nahrávkou: 17. listopadu vyslal do světa "Příběhy a sny".

Viktor Sheen - Příběhy a sny
© Warner Music
V šestnácti nových skladbách lze slyšet jak autorovu zpověď, tak pokročilou práci s vokály i hudebním podkladem jako takovým. Sheen zde tedy nabízí nejen klasický rap ("Highway", "Co lidi udělaj" nebo "Blessed"), ale i svůj specifický zpívající styl, který je v Česku ojedinělý ("Nostalgie" nebo "Spaceship"). Příznivce zaujme kreativní mix punk rocku a r'n'b v písni "Stíny" nebo úvodní "Sklo", jež působí jako osobní zpověď.

Sheen si k natáčení pozval i nějaké ty hosty. V tracklistu tak najdeme chytlavou spolupráci s Calinem "Virtuální Drogy", klidnější "Vice City", v níž mu vypomohl Hugo Toxxx, anebo "Baby Shark" s Robinem Zootem. V té mluví hlavně o svých dětech, což je ostatně téma, které zmiňuje napříč celým albem.

Předzvěstí desky se stal track "Lavazza", který vyšel i s videem už před půl rokem. Spolu s vydáním novinky pak Viktor Sheen uvedl i klip k titulnímu songu. Na ten se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY