Celeste Buckingham se vrací s ostrovním hitem "Feel"

24.11.2021 10:55 - Honza Balušek | foto: Celeste Buckingham

Celeste Buckingham si dala v hudebním showbusinessu docela dlouhou pauzu. Během covidové pandemie se uklidila za rodiči na portugalský ostrov Madeira. Tam nejen lenošila, ale také pozvolna pracovala na nových písničkách, které by snad již brzy měly dát dohromady celé album. Pilotním singlem, kterým zpěvačka vstupuje do nové éry, je skladba "Feel".

Na novince spolupracovala s Matějem Vávrou, svého času nejen hudebním, ale i životním partnerem, což dává tušit, že i po rozchodu je spolu dvojice zadobře. Song nijak nevybočuje ze zvuku, na který jsme u Celeste zvyklí, snad jen basa je v refrénu výrazně tanečně elektronická. Nejlepší pasáž přijde každopádně až u konce, kdy se v závěrečném refrénu proplétají tři různé vokální linky.

Videoklip natočila zpěvačka právě na Madeiře. Před kamerou v něm vystřídá několik lokací a několikero šatů. Škoda jen několika počátečních záběrů, které jsou cíleně zpomalené a nasekané. Výsledku to rozhodně nijak neprospělo, spíše naopak. Celkově je ale "Feel" příjemným comebackem a ukázkou Celestiny nové tvorby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY