Monsta X doprovodí dokument v kinech i novým anglicky zpívaným albem

23.11.2021 08:04 - Honza Balušek | foto: Aerofilms

K-pop nabízí nepřeberné množství skupin a interpretů, americké či dokonce globální slávy se ale podařilo dosáhnout jen několika z nich. Největší jméno mají i mimo Asii sice BTS či Blackpink, své fanoušky si však našla i chlapecká formace Monsta X. Ta pravidelně vydává korejská minialba, na 10. prosince si však pánové nachystali i druhou anglicky zpívanou nahrávku nazvanou "The Dreaming".

Z té šestice (aktuálně tedy pětice, jeden ze členů musel nastoupit povinnou vojenskou službu) už představila první singl "One Day". Není to ovšem jediná cesta, kterou kapela nahrávku propaguje. I v českých kinech se její příznivci dočkají dokumentu, respektive koncertního filmu "Monsta X: The Dreaming", promítat se bude 9. a 11. prosince. Fanoušci, kteří pro vychutnání jejich songů nepotřebují nutně angličtinu, si však mohou pustit už nyní sedm nových písní na minialbu "No Limit", které vyšlo v pátek 19. listopadu.

Tracklist "The Dreaming" bude následující: One Day, You Problem, Tied to Your Body, Whispers in the Dark, Blame Me, Secrets, About Last Night, Better, Blow Your Mind, The Dreaming.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY