Škwor vrací fanouškům přízeň koncertním klipem "Tváře smutnejch hrdinů" a reedicí alba "Sliby & lži" na vinylu

22.11.2021 10:59 - Milan Menčík | foto: Ondřej Pýcha

Zdá se to neuvěřitelné, ale už je to rok od vydání posledního řadového alba Škworu "Tváře smutnejch hrdinů". S ročním odstupem se dá s klidem říct, že si kapela připsala na své konto další silné dílo, za které ji fanoušci náležitě odměnili zlatou a platinovou deskou a také hojnou návštěvností na turné, jenž nakonec proběhlo v průběhu léta. Skupina nezapomíná a svým věrným to vrací pomocí čtvrtého klipu.

Ten vznikl právě k titulní písni a jedná se o poměrně tradiční až rutinní výběr těch nejlepších koncertních záběrů. Že se líbí, je poznat i z jeho umístění v Trendech na YouTube. Na druhou stranu ani nepřichází s ničím převratným.

Trochu z jiného soudku je další novinka ze škwořího tábora. Právě poslední titul vyšel jako první na vinylu a vzhledem k tomu, že o něj byl mezi fanoušky zájem, rozhodli se muzikanti pořídit mu bratříčka a na stejném 180g nosiči poslat do světa i svou desátou řadovku "Sliby & lži", a to v limitované číslované edici. A proč zrovna tahle nahrávka? Protože se na ní nachází spousta hitů. Kromě titulní skladby i "Vlci v koutě", "Ráno" a hlavně song, který už dnes zní u táboráků - "Síla starejch vín". Deska vychází 26. listopadu a zakoupit se dá zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY