Post Malone a The Weeknd proměnili "One Right Now" v krvavé orgie

19.11.2021 09:29 - Honza Balušek | foto: Republic Records

Post Malone vydal svou poslední desku "Hollywood's Bleeding" už před více než dvěma lety, takže nyní nazrál čas, aby se přihlásil s novou kolekcí. Nic oficiálního sice prozatím neoznámil, v létě ale vyslal do světa singl "Motley Crue" a teď přichází s dalším kouskem v podobě "One Right Now", v němž mu vypomohl The Weeknd.

Novinka zní více weekndovsky než postmaloneovsky, hlavně díky výrazné osmdesátkové basové lince. Nechybí samozřejmě vokodér a kouzelné textové fráze jako třeba: "Said you wanna have my babies / I fucked you so good, you should pay me." Že se pánové chtěli hlavně dobře pobavit, dokládá i videoklip, v němž sehráli své úhlavní nepřátele, kteří se na konci (spoiler!) vzájemně zastřelí kulkou do hlavy. A předtím ještě každý z nich stihne postřílet spousty jiných lidí, takže krev stříká všude kolem.

Pro The Weeknda je to v posledních dnech už druhá spolupráce - pohostinsky si zapěl i zahrál v nedávném videoklipu "La Fama" zpěvačky Rosalíe. Sám by už brzy měl vydat nové album, na které v létě navnadil písničkou "Take My Breath".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY