Iron Maiden vydají na DVD všechny své klipy

24.05.2003 10:58 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Iron Maiden - Visions Of The Beast
© facebook interpreta
Iron Maiden pro spousty rockových fanoušků asi už navždy zůstanou největší legendou svého žánru, takže o prodejnost DVD se všemi videoklipy mít strach určitě nemusí.

Právě to se jako dvojdiskový komplet s názvem "Visions Of The Beats" objeví na pultech prodejen počátkem června. Na dévédéčkách najdete celkem jedenatřicet videoklipů plus šest animovaných verzí od Camp Caos (kdo si pamatuje na jejich verzi "Kdo chce být milionářem" s Metallicou, se určitě už teď těší...). Kromě rozsáhlého turné by ještě letos mělo Iron Maiden vyjít i nové studiové album.

Na "Visions Of The Beast" najdete tyto videoklipy a živé záznamy: Women In Uniform, Wrathchild, Run To The Hills, The Number Of The Beast, Flight Of Icarus, The Trooper, 2 Minutes To Midnight, Aces High, Wasted Years, Stranger In A Strange Land, Can I Play With Madness, The Evil That Men Do, The Clairvoyant, Infinite Dreams, Holy Smoke, Tailgunner, Bring Your Daughter To The Slaughter, Be Quick Or Be Dead, From Here To Eternity, Wasting Love, Fear Of The Dark, Hallowed Be Thy Name, Man On The Edge, Afraid To Shoot Strangers, Lord Of The Flies, Virus, The Angel And The Gambler, Futureal, The Wicker Man, Out Of The Silent Planet a Brave New World.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY