Furch Guitars slaví 40 let. Řekněte si o svůj výroční nástroj v Kytary.cz

15.11.2021 09:19 - Tisková zpráva | foto: kytary.cz

V září letošního roku uplynulo 40 let od chvíle, kdy z moravských Velkých Němčic zazněl první tón akustické kytary vyrobené Františkem Furchem. Současný šéf a majitel tuzemské značky Furch položil svou kytarovou prvotinou pevný základ společnosti, která vyrábí prémiové nástroje určené nejen pro český hudební trh. Magii jeho nástrojů podlehly i zahraniční hudební hvězdy jako Suzanne Vega, Per Gessle nebo Glen Hansard.

Kytara Furch
© kytary.cz
Letošní jubileum se společnost Furch rozhodla oslavit výroční limitovanou sérií 40 kusů akustických kytar s modelovým označením Furch Edition Forty Gc-LX. Konstrukce nástroje vychází z bohatých zkušeností firemních nástrojařů a skládá se z prvotřídních materiálů. Exkluzivní celomasivní nástroj má tělo zhotovené z alpského smrku a jasanu z vlastní těžby. Proces výroby zahrnuje řadu unikátních technologií, užitých například pro ladění přední a zadní desky korpusu. Jedinečnost instrumentu podtrhuje luxusní vzhled s řadou dekorativních prvků.

Tato jubilejní edice akustických kytar zahrnuje nástroj s výrobním číslem 100 000, který dostane čestné místo ve firemním showroomu ve Velkých Němčicích. Zbylých 39 kusů limitované řady nabídne společnost svým věrným zákazníkům.

Patříte mezi hrdé majitele kytar Furch a chtěli byste vlastnit také klenot z výroční série? Podejte svou žádost v Kytary.cz, kde ji s vámi projdou a následně zašlou společnosti Furch. Žádost můžete podat buď telefonicky na čísle 800 100 029, e-mailem na adresu komunikace@kytary.cz nebo osobně na prodejnách Kytary.cz v Brně a v pražských Modřanech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY