Úspěšná kompilace "Pure Trance" jde již do devátého kola

15.11.2021 16:55 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Už to budou dva roky, co britský trancový veterán Solarstone vydal poslední díl své autorské DJské výběrovky "Pure Trance". Osmý díl tehdy zaznamenal enormní ohlas a fyzické nosiče byly v mnoha obchodech beznadějně vyprodány. V těchto dnech tak konečně vychází nástupce, tedy "Pure Trance Vol. 9".

Pure Trance Vol. 9
© Black Hole Recordings
I tentokrát se příznivci mohou těšit na dva sety, přičemž ten první opět vyhotovil sám autor. Dle svých slov na něm pracoval s přestávkami skoro rok a vybíral z několika desítek exkluzivních a dosud nevydaných songů. Na druhý set pak pozval legendární německé elektronické duo Stoneface & Terminal, které na hudební scéně úspěšně funguje již úctyhodných dvacet let.

Dohromady všichni výše uvedení shromáždili sedmadvacet novinek převážně z trancové či progresivní scény, přičemž zhruba z poloviny se jedná o songy či remixy samotných autorů obou setů. Kromě exkluzivních tracků od hlavních hvězd najdeme v seznamu autorů i taková jména jako Lostly, Cosmic Baby, Activa, Robert Nickson nebo M.I.K.E. Push.

Digitálně je kompilace "Pure Trance Vol. 9" k dispozici od dvanáctého listopadového dne, o tři dny později budou rozeslány předobjednávky fyzických nosičů. Pokud byste měli zájem, limitovaný komplet dvou CD je k dostání například zde. Ochutnávku si pak můžete poslechnout pod článkem ve speciálním traileru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY