Taylor Swift překonala s novou verzí "Red" svůj vlastní rekord na Spotify

16.11.2021 09:26 - Honza Balušek | foto: Beth Garrabrant

S novými deskami si Taylor Swift dává asi na nějaký čas pohov, ale k radosti jí i jejím fanouškům určitě stačí i nové verze jejích starých alb, jež se rozhodla natočit poté, co přišla o vlastnictví původních masterů nahrávek. V pátek 12. listopadu vyšla nová edice kolekce "Red", která nyní čítá třicet skladeb, mezi nimiž ční desetiminutová verze písničky "All Too Well". A i ta pomohla zpěvačce pokořit její dosavadní rekord na Spotify.

Před rokem vydaná deska "folklore" prozatím seděla na čele žebříčku s číslem 80,6 milionu přehrání skladeb z onoho alba během prvních čtyřiadvaceti hodin po vydání. Třicítka písní z "Red (Taylor's Version)" během prvního dne zvládla překonat 90,8 milionu přehrání, čímž Taylor na špici vystřídala samu sebe.

Pokud jste ještě téměř čtvrthodinový minifilm k "All Too Well" neviděli, můžete to napravit pod článkem. Jako bonus si pak můžete pustit i živé provedení této písně, které zpěvačka předvedla v show Saturday Night Live. Úplně dole pak najdete čerstvě zveřejněný videoklip k šuplíkovému songu "I Bet You Think About Me".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY