Seriál "Arcane" z herního světa "League Of Legends" bude mít svůj soundtrack

12.11.2021 12:47 - Honza Balušek | foto: League Of Legends

K propojování mediálních světů až tak často nedochází, najdou se ovšem výjimky. Na základě hry "League Of Legends" vznikl pro Netflix animovaný seriál "Arcane", jehož hudební složka vyjde na soundtracku. Stejně jako jednotlivé díly přijdou na streamovací službu ve třech vlnách, i písničkový soundtrack odkrývá svůj obsah postupně.

Jako první byla zveřejněna skladba "Enemy", kterou nahráli Imagine Dragons ve spolupráci s rapperem J.I.Dm. Tu animátoři doplnili také videoklipem, který si můžete pustit pod článkem. Jednotlivé kousky, mezi jejichž interprety jsou například Sting, Woodkid či Jazmine Sullivan, se na streamovacích službách objevují vždy o víkendu. První tři přišly 6. listopadu, další trojici můžeme očekávat tuto sobotu a o týden později bude jedenáctipoložkový hudební doprovod kompletní. Stejně jako devítidílný seriál. Pokud byste si chtěli poslechnout i instrumentální doprovod, vězte, že také tato verze soundtracku už je na streamovacích platformách dostupná.

Tracklist písničkového doprovodu seriálu "Arcane" je následující: Playground (Bea Miller), Our Love (Curtis Harding, Jazmine Sullivan), Goodbye (Ramsey), Dirty Little Animals (Bones UK), Enemy (Imagine Dragons ft. JID), Guns For Hire (Woodkid), Misfit Toys (Pusha T, Mako), Dynasties and Dystopia (Denzel Curry, Gizzle, Bren Joy), Snakes (Pvris, Miyavi), When Everything Went Wrong (Fantastic Negrito), What Could Have Been (Sting ft. Ray Chen).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY