K-popový fenomén Monsta X míří do kin

10.11.2021 14:28 - Tisková zpráva | foto: Aerofilms

K-popový fenomén Monsta X diváci uvidí i na plátnech českých kin. Snímek "Monsta-X: The Dreaming" nabízí detailní pohled na tvrdou cestu formace v posledních šesti letech. Fanoušci, tedy Monbebe, se dočkají strhujících živých verzí jejich hitů i intimního pohledu do zákulisí. V kinech od 9. prosince 2021 uvádí Aerofilms.

BTS, Blackpink, iKon, Stray Kids, Ateez - to jsou ty nejúspěšnější k-popové kapely, kterým se podařilo přesáhnout hranice domovské země a výrazně promluvit i do hitparád, a hlavně srdcí fanoušků po celém světě. Určitě by k nim měl patřit i šestičlenný boyband Monsta X. Úspěšní jsou v Japonsku, ale výrazně se zapsali i do amerického žebříčku Billboard, kde se se svou anglicky zpívanou deskou "All About Luv" dokázali dostat až na pátou příčku.

Vznikli v roce 2015 a snímek "Monsta X: The Dreaming" mapuje jejich dosavadní šestiletou cestu za slávou. Záznam jejich působivých a propracovaných koncertních vystoupení - fanoušci, kteří si říkají Monbebe, se dočkají všech největších hitů této jihokorejské kapely - se zde prolíná s intimním pohledem za oponu a přináší exkluzivní rozhovory jeden na jednoho s každým ze členů skupiny. Vzniká tak unikátní skládačka i pohled hluboko do duše sedmi zpěváků a rapperů, na jejich tužby i obavy, které provází jejich cestu vzhůru.

Unikátnost celého večera podtrhuje také fakt, že je to první příležitost ochutnat nové skladby, které brzy vyjdou na stejnojmenném albu. Je to vědění, je to vidění, nebo je to snění? Odpověď najdete v hudebním filmu "Monsta X: The Dreaming".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY