Example videoklipem "Every Single Time" nečekaně dojímá

10.11.2021 10:34 - Honza Balušek | foto: BMG

Britský rapper a později i zpěvák Example si prožil start kariéry, kdy nikoho nezajímal, pak se z něj přes noc stala hvězda s několika singlovými jedničkami a posléze jeho sláva pozvolna uvadala. Jenže jak ubíhaly roky, jeho dávní fanoušci si na něj začali opět vzpomínat, a letos odjel po ostrovech vyprodané turné a na festivalu Creamfields měl dokonce své vlastní pódium. Pravý čas pro comeback s novým singlem.

Na novince "Every Single Time" spolupracoval s Australany What So Not (producent) a Lucy Lucy (zpěvačka), protože se už před nějakou dobou natrvalo přemístil k protinožcům za manželkou a dětmi, tudíž tam začal i nahrávat. Výsledkem je jeho klasický taneční kousek s absencí rapu, za pozornost ale stojí skvělý videoklip, v němž si zahrál jen epizodní roličku kuchaře. Jeho pointu sice odhalíte přibližně v polovině, to však nic nemění na tom, jak přesně vystihuje sílu hudby, která nám mnohokrát dokáže připomenout věci dávné a oživit vzpomínky. Snímek vás možná dojme, ale přitom ve vás po jeho zhlédnutí zůstane pocit nezdolného optimismu.

Písnička je prvním singlem z chystané desky, která pravděpodobně vyjde dříve než v únoru 2022. Na ten měsíc má totiž Example naplánovanou další velkou koncertní šňůru po Británii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY