Zakk Wylde je zpět u Ozzyho Osbourna. Kytarové party natáčí na celou novou desku Prince temnot

03.11.2021 09:41 - Jiří V. Matýsek | foto: Sony Music

O tom, že Ozzy Osbourne zlanařil na svou připravovanou sólovku kytarovou elitu, jsme už psali. Svou troškou do mlýna přispěli Eric Clapton, Tony Iommi, Jeff Beck anebo Zakk Wylde. A vypadá to, že v případě posledně jmenovaného se nebude jednat jen o běžné hostování. Bývalý Osbournův spoluhráč totiž potvrdil, že bude mít v rukou kytarové party na celém albu.

Velký podíl klíčového muže pro kariéru Prince temnot byl potvrzen v online diskuzi k podcastu The Diary of the Madmen - The Ultimate Ozzy. Důvodem je prý fakt, že na rozdíl od předchozí řadovky "Ordinary Man" nebyl Wylde na turné, a do natáčení se tak mohl s plnou vervou zapojit. Naposledy se přitom podílel na Osbournově desce "Black Rain" z roku 2007.

Zní to vážně drtivě," uvedl Wylde k novým skladbám na dosud nepojmenované kolekci a dodal: "To se týká i ostatních kluků - to, co tady předvádějí Tony Iommi, Eric Clapton nebo Jeff Beck, je skutečně zabijácké. V těchto skladbách hraju pro svoje hrdiny na doprovodnou kytaru... je to šílené! Zní to naprosto skvěle a já jsem opravdu poctěn, že pro ně můžu hrát."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY