Sebastien děkují fanouškům živým klipem "Bičem proti lásce"

15.10.2021 10:21 - Tisková zpráva | foto: Jaroslav Urban

Symfo-powermetalová kapela Sebastien, která loni vydala nové album "Integrity", připomíná aktuální řadový počin novým singlem a videoklipem "Bičem proti lásce". Nakažlivě melodická písnička zněla mnohokrát z pódií během letošního léta, proto nyní dostala také obrazový kabát z koncertu.

"Skladba 'Bičem proti lásce' je aktuálně asi největším protestsongem v repertoáru Sebastien. Slovy textu se lehce dotýkáme politiky, světa sociálních sítí a celkově aktuální atmosféry ve společnosti. Nastavujeme tak zrcadlo, abychom mohli to, co v něm vidíme, upravit a zkrášlit... Věřím, že se nám to společně podaří," přibližuje téma písně kapelník Jiří Rain.

"Klip k této skladbě, která se stala v poslední době hodně oblíbenou a do playlistu ji zařadilo například Rádio HEY, jsme točili na Monster Meetingu v Jindřichově Hradci. Chtěli jsme tak na jedné z posledních zastávek téhle úžasné putovní akce zachytit a zaznamenat tu neuvěřitelnou atmosféru splynutí kapel a fanoušků! V době covidu to byl opravdu zázrak a všechny zastávky Monster Meetingu, které jsme mohli absolvovat, jsme si maximálně užil," prozradil Jirka.

"Letošní koncertní sezóna pro Sebastien už skončila, a proto právě teď - jako takovou malou vzpomínku a poděkování všem lidem, kteří nás mají rádi - vypouštíme zbrusu nový videoklip 'Bičem proti lásce'," dodal na vysvětlenou zpěvák a kytarista Sebastien.

Album "Integrity" nebo tričko Sebastien seženete ve Sparkshopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY