Podívejte se na čtyřminutový trailer k novému dokumentu o The Beatles

14.10.2021 08:11 - Honza Balušek | foto: Disney+

Zatímco dosud byli na Myšáka Mickeyho & spol. naštvaní hlavně obdivovatelé Hvězdných válek a Avengers, nyní se blíží čas, kdy se objeví další armáda nespokojených, tentokrát hudebních fanoušků. Stále oddalovaný vstup streamovací platformy Disney+ do Česka nám totiž brání nejen (legálně) vidět seriály jako "Mandalorian" či "WandaVision", nyní jsme ochuzeni i o speciální koncertní film Billie Eilish "Happier Than Ever: A Love Letter To LA" a hlavně o dokument Petera Jacksona "The Beatles: Get Back".

Vše o třídílné sérii, která se na obrazovky šťastnějších zahraničních fanoušků dostane ve třech dnech, konkrétně 25., 26. a 27. listopadu, sice již nějakou dobu známe, nyní ale Jackson zveřejnil čtyřminutový trailer, který nabízí snad vše, o čem by fanoušci The Beatles mohli snít. Spousty hlášek, záběrů z nahrávání a navíc v opravdu úžasné obrazové kvalitě, kterou u padesát let starého materiálu nečekal snad nikdo. Však se na tu krásu podívejte sami.

Radost si ale každopádně budeme moci udělat už v pátek 15. října, kdy vyjde nová edice posledního alba kapely "Let It Be". Kdo si koupí nejobsáhlejší šestidiskovou kolekci, bude mít o několikahodinovou zábavu postaráno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY