AViVA po prvním románu vydává i druhou desku

13.10.2021 12:31 - Honza Balušek | foto: Kinda Agency

Australská zpěvačka AViVA své fanoušky rozhodně nezanedbává. Je to sotva pár dnů, co vydala svůj první young adult román "SELF/LESS" (jak je u YA knih zvykem, jedná se o první díl z několika), a 28. října do světa vypustí i svou druhou desku. Ta, návazně na loňský debut "Volume I", ponese titul "Volume II".

Stejně jako u prvního alba však příznivci této alt-poperky na novince nenajdou nic moc nového, ta totiž se železnou pravidelností vydává singly a právě ty na novou kolekci seřadila. Dosud neslyšená je tak pouze písnička "Demons", která nahrávku uzavírá. Aby svým outsiders, jak fandům říká, dala i něco navíc, natočila několik písní živě s kapelou a postupně je s podtitulem "Live From The Underground" zveřejňuje na svém YouTube kanále. Vy si pod článkem můžete pustit živé provedení hitu "Psycho", který před časem prolétl i českými rádii.

Druhá desky AViVY bude obsahovat tyto skladby: Rules, Hypnotized, Evil, Wicked, Queen Of The Freaks, Cursed, Antihero, Houdini, Unbreakable, Twisted, Demons.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY