Måneskin do toho v "MAMMAMIA" buší všemi různými způsoby

12.10.2021 10:14 - Honza Balušek | foto: Marie Trávníčková

Kdo by si byl před pár měsíci pomyslel, že jednou z nejžhavějších hvězd po celé Evropě bude italská kapela, která vyhrála Eurovision Song Contest? Måneskin se stále vezou na vlně nečekaného úspěchu, díky němuž bez problémů vyprodávají koncerty (lístky na ten pražský, který se bude konat 28. února 2022 v pražské Malé sportovní hale, byly hned pryč), ale je třeba fanoušky zásobovat i novou hudbou. Skupina tak hned po soutěži vyrazila do studia a nahrála alespoň aktuální novinku "MAMMAMIA".

Singl není coververzí slavného hitu Abby, ale originální písní, která svým zvukem bez problémů navazuje na letošní album "Teatro d'Ira: Vol. I". Po jazykové stránce se muzikanti samozřejmě přiklonili k angličtině, ale i bez té nevšedně znějící italštiny mají stále svůj styl a říz. "MAMMAMIA" je vpřed uhánějící rockovou hitovkou, ze které energie jenom tryská. To se na ni bude na koncertech pařit!

A i když je text prý hlavně reakcí na jejich vítězství v soutěži a nepravdivé informace, které se okolo nich vyrojily, minimálně samotný refrén je poměrně sexuálně explicitní. Tohle by Abba rozhodně nezpívala...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY