Novou desku Adele produkují Max Martin (samozřejmě) a Inflo

11.10.2021 14:46 - David Věžník | foto: XL Recordings

Adele odhalila pár jmen členů týmu, který se podílí na její nadcházející řadovce. V nedávných rozhovorech pro Vogue a jeho ostrovní verzi British Vogue prozradila, že coby producenti s ní ve studiu usedli Max Martin a Inflo.

Pokud jde o prvně zmíněného, dere se na rty (respektive klávesnici): jak jinak. Rodák ze švédského Stockholmu patří v současnosti mezi nejvyhledávanější producenty pop music, za sebou má nahrávky pro Taylor Swift, Coldplay, P!nk nebo The Weeknda a jeho dílo bývá zpravidla zárukou hitparádového úspěchu. Pro aktuální kšeft ho v jednom případě doplnila dvojice Shellback a autor soundtracku ke snímku "Black Panther" Ludwig Göransson

Inflo žije v Británii a k natáčení si ho pozvali třeba rapperka Little Simz nebo Michael Kiwanuka. "Je brutálně upřímný, nikdo jiný by si tohle ke mně nedovolil," okomentovala kooperaci sama zpěvačka. S jednou písní, která prý bude dýchat tvorbou Édith Piaf, pak ještě vypomohl kanadský muzikant Tobias Jesso Jr.

Adele v interview dále sdělila, že na albu jinak nebudou žádní hosté. Hudebně ji pak prý ovlivnili lidi jako Tyler, The Creator a Skepta. Ti však dle všeho rozhodně nebyli inspirací pro první singl "Easy On Me". Další část této písně totiž nechala britská diva hrát v pozadí během nečekaného víkendového živého vysílání na instagramu, a jak můžete slyšet níže, půjde o klasicky střiženou pianovou baladu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY