Ed Sheeran a Elton John vydají společnou vánoční píseň

08.10.2021 18:28 - Adam Pospíšil | foto: Ed Sheeran & Elton John

Na trh s vánočními písněmi letos mimo jiné zaútočí dvojice Ed Sheeran a Elton John. Prvně jmenovaný prozradil, že se starším kolegou chystá vánoční duet. Zpěvák téma nakousl v rozhovoru pro nizozemskou rozhlasovou stanici NPO Radio 2.

Svěřil se, že ho John zkontaktoval poté, co se jeho zimní singl "Step Into Christmas" z roku 1973 loni vůbec poprvé umístil v Top 10 britského žebříčku. "Elton mi jednoho dne zavolal, jako to dělá běžně. Byl Štědrý den, tak jsme si popřáli pěkné svátky. Pak ale zmínil, že jeho singl zabodoval na předních příčkách a že by se mnou chtěl nahrát další vánoční záležitost. Tak jsem mu na to kývnul," popsal. Na otázku, co konkrétně můžeme od spolupráce těchto dvou umělců očekávat, odpověděl jen: "Uvidíte sami. Jsem to jen já a on, bude to skvělé."

V závěru interview uvedl, že se mu do spolupráce příliš nechtělo, měl totiž pocit, že by prý nezapadala do jeho stylu. Názor ale změnil, neboť "čas je vzácný a člověk nikdy neví, co se stane zítra". Vánočním singlem tak naváže na svou čtvrtou studiovku "=", která vychází už koncem měsíce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY