Liam Gallagher oznámil novou desku a obří koncert v Knebworthu

07.10.2021 07:51 - Honza Balušek | foto: Warner Records

Liam Gallagher sice občas vypadne z helikoptéry a zlomí si nos, většinu času si ale užívá fakt, že jeho sólová kariéra kvalitativně a hlavně komerčně vystřelila do nečekaných výšin. A rok 2022 by měl být letopočtem, kdy svůj dosavadní úspěch dvakrát podtrhne.

Liam Gallagaher - C’MON YOU KNOW
© Warner Records
Rozhodl se totiž vydat na místo, kde před pětadvaceti lety ještě s Oasis zahrál dohromady pro čtvrt milionu lidí - do Knebworthu. Ostatně před pár dny jsme si tyto legendární večery mohli prožít díky záznamu, jenž proběhl i českými kiny. Liamův koncert jakožto sólového zpěváka se bude konat 4. června 2022, vstupenky jdou do prodeje v pátek 8. října. Nebude na to ale sám, pódium mu zahřejí Kasabian, Michael Kiwanuka, Fat White Family a Goat Girl.

Kromě svých hitů a samozřejmě slavných skladeb své původní kapely během večera určitě zaznějí i nějaké novinky. Společně s oznámením koncertu Liam také sdělil, že 27. května 2022 vydá pod titulem "C’MON YOU KNOW" svou třetí sólovou desku. Stihl představit i její obal a prozradit pár informací. Pilotním singlem bude píseň "Better Days", která je prý "plná slunce", a na albu bude také skladba "I Wish I Had More Power", již věnoval svému bratru Noelovi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY