Motörhead vydají na konci října obsáhlý výběr "Everything Louder Forever"

03.10.2021 17:49 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Letos na konci prosince to bude už šest let, co zemřel Lemmy Kilmister, frontman britských Motörhead a jedna z největších rockových ikon. Člověk, který byl ztělesněním známého hesla "Sex, drogy & rock 'n' roll", ale samozřejmě i výrazný muzikant a textař. Společně se svou skupinou, která za čtyřicet let několikrát změnila sestavu, vydal celkem dvaadvacet studiových alb, hromadu živáků a několik kompilací. Řadu posledně jmenovaných rozšíří 29. října objemný set "Everything Louder Forever".

Výběr má podtitul "Definitive Collection" a nabídne celkem dvaačtyřicet skladeb vybraných napříč kariérou - a to vlastně úplně poprvé. Předchozí kompilace totiž bývaly omezené vydavatelstvím, u kterého formace zrovna působila. Vedle sebe tak najdeme vše od raných kusů jako "Bomber" přes zástupce vrcholného období "Ace of Spades" až k pozdějším záležitostem "I Ain't No Nice Guy".

Vskutku reprezentativní sbírka (byť bezpochyby se najdou skladby, které budou někomu scházet) vyjde v té nejvýpravnější podobě jako 4LP nebo 2CD. K dispozici bude i zkrácená verze na dvou vinylech a samozřejmostí bude stream. Tracklist a podoby jednotlivých edicí zkoumejte na oficiálním webu Motörhead.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY