Limp Bizkit se vracejí s výborným nu metalem "Dad Vibes"

01.10.2021 07:28 - Ondřej Hricko | foto: Limp Bizkit

V táboře fanoušků Limp Bizkit sice v posledních dnech panoval smutek z toho, že kvůli přetrvávajícímu strachu z pandemie museli jejich oblíbenci zrušit připravované turné, nyní mohou naopak jásat. Americká numetalová formace se totiž vrátila s novým singlem "Dad Vibes".

A je to návrat jaksepatří. Skladba má typický žánrový groove s efektními rapovými vsuvkami a zaujme na první poslech. Hned po něm se vám dostane pod kůži a lze radostně konstatovat, že jde o jednu z těch lepších pecek, kterou Fred Durst společně s parťáky představili.

Píseň si premiéru odbyla už během července na festivalu Lollapalooza, nyní ale vychází oficiálně jako singl společně s lyric videem, v němž si můžeme užít novou podivnou image zpěváka Dursta, včetně parádních retro brýlí, slušivého kníru a platinově šedých vlasů.

Skladba by se měla nacházet na dlouho očekávaném nástupci nahrávky "Gold Cobra" z roku 2011. Album se bude jmenovat "Stampede of the Disco Elephants" a produkce se ujal Ross Robinson. Datum vydání je ale stále neznámé. Věřme, že kapela se během chystané koncertní pauzy pustí do natáčení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY