Måneskin přijedou v únoru do Prahy

28.09.2021 16:50 - Tisková zpráva | foto: Rock For People

Poté, co se vyšplhali na vrcholy mezinárodních hudebních žebříčků a kralovali pódiím předních evropských letních festivalů, oznamují Måneskin turné nazvané Loud Kids On Tour, jehož součástí bude i pražská zastávka v rámci série Rock for People Concerts. Fanoušci se tak dočkají 28. února 2022 v hlavním městě stejně energické show plné temperamentu, jakou předvedla italská čtveřice Victoria, Damiano, Thomas a Ethan letos na Rock for People Hope.

S více než 3,4 miliardami přehrání na všech digitálních platformách a více než 43 miliony posluchačů na Spotify měsíčně se kapela stala fenoménem poslední doby. Během turné (únor-březen 2022) navštíví Måneskin v rámci šestnácti zastávek ta nejdůležitější evropská města, jako jsou Londýn, Paříž, Vídeň nebo Berlín.

Pražský koncert se uskuteční v Malé sportovní hale a prodej vstupenek bude zahájen ve čtvrtek 30. září ve 12:00 v síti GoOut. První limitovaná edice tisíce vstupenek bude za cenu 1 190 Kč, poté se cena zvýší na 1 390 Kč. Více informací najdete na www.rockforpeople.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY