Coldplay si do nového singlu "My Universe" pozvali k-popovou senzaci BTS

14.09.2021 18:07 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Zatímco minulou deskou "Everyday Life" se Coldplay spíše stáhli do sebe, mírně si zaexperimentovali a poněkud se vzdálili rádiovým playlistům, s připravovanou nahrávkou "Music of the Spheres" už chtějí být zase největší kapelou na světě. Asi i proto se pro nový singl spojili s jihokorejskou formací BTS.

Po velkém hitu "Higher Power", který kapela zveřejnila již v květnu, a desetiminutovém opusu "Coloratura", který měl pravděpodobně fanoušky uchlácholit, že na nové studiovce nebudou pouze instantní hitovky, tak přichází na řadu skladba, která bude záhy trendovat všude na internetech. "My Universe" se do našich uší vydá 24. září, ale už nyní si můžete poslechnout kousek z jejího natáčení díky krátkému videu z TikToku skupiny. Dle dostupných informací je písnička nazpívána anglicky i korejsky. Pro obě kapely to není první spojení - sedmičlenný boyband dal před časem díky živému provedení songu "Fix You" nový obsah pojmu unplugged.

Všechny detaily o novém albu Coldplay najdete třeba tady, ale základní informace jsou následující: "Music of the Spheres" vyjde v pátek 15. října a bude obsahovat dvanáct skladeb.

@coldplay

##MyUniverse // Coldplay X BTS // September 24th // ❤️♾⭕️ @bts_official_bighit ##bts ##coldplay

♬ My Universe - Coldplay x BTS


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY