Alia Tempora natočila na festivalu Rock Castle klip k "Ready, Hun?"

14.09.2021 09:19 - Tisková zpráva | foto: Alia Tempora

Melodic metal v podání brněnské kapely Alia Tempora stále rozšiřuje okruh svých fanoušků. Právě oni hrají v aktuálním videoklipu pořízeném během show na festivalu Rock Castle klíčovou roli. Skladba "Ready, Hun?" se představuje v novém, filmovém kabátě.

Hitová písnička ze zatím posledního alba formace s názvem "Dragonfly Effect" si o takové zpracování vyloženě říkala. A když se zrodila správná konstelace, bylo na místě vybalit kamery. "Klip k písničce 'Ready, Hun?' jsme natáčeli na festivalu Rock Castle v krásném prostředí zámku v Moravském Krumlově. Rozhodli jsme se jej natočit právě tam, protože jsme měli velkou radost, že můžeme zase strávit pár krásných okamžiků s našimi evropskými fanoušky, kteří za námi přijeli, když my jsme za nimi nemohli," prozradila zpěvačka Markéta Morávková, která s fanoušky strávila nejen páteční den, kdy kapela na Rock Castle vystupovala, ale také celý zbytek festivalu.

"Tyhle chvíle jsme si chtěli uchovat a zároveň dát motivaci a sílu nám i našim fanouškům na podzimní období, které asi zase bude o něco horší, než jsme dřív bývali zvyklí," dodala vážně i nadějeplně Markie.

Alia Tempora je kromě koncertování ve fázi přípravy nového studiového alba, které vyjde pod hlavičkou vydavatelství Smile Music.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY