Ed Sheeran se v klipu k písni "Shivers" převlékl za Eltona Johna

13.09.2021 08:15 - Adam Pospíšil | foto: WMG

Chytlavá melodie patří k Edu Sheeranovi stejně jako typicky zrzavá patka, novinkou však mohou být divoká videa plná digitálních triků a šílených scénářů. A píseň "Shivers" není výjimkou. Režie se ujal Dave Meyers, který dříve spolupracoval také s Coldplay, Kendrickem Lamarem či zpěvačkou Pink.

Na začátku snímku vidíme Eda společně s herečkou AnnaSophií Rob v restauraci, kde si oba rychle padnou do oka. Krátce poté už následuje divoká souhra romance a námluv. Nechybí mohutný digitální vlak, místnost plná třpytivých lustrů či lehátko umístěné v márnici. Zpěvák dokonce navlékl kostým svého dlouholetého kamaráda Eltona Johna.

"Píseň vznikla přibližně za tři dny, což je pro mne trochu netypické. Cítil jsem však, že ji posluchači ocení. Původně mělo jít o pilotní singl z nové desky, ale nakonec jsem názor přehodnotil a zjistil, že 'Shivers' je spíše podzimní záležitost. Proto vychází jako třetí," svěřil se Sheeran. Povedený klip už stihl nasbírat přes sedm milionů zhlédnutí, na Spotify jej pak streamovalo přes čtyři miliony posluchačů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY