Kompilace "In Seach Of Sunrise" přichází již se sedmnáctým dílem

28.08.2021 16:26 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Už to jsou tři roky, co německý DJ a producent Markus Schulz obnovil tradici vydávání úspěšné kompilace "In Search Of Sunrise". Od té doby se během letních prázdnin na trhu vždy objeví trojice DJských setů s těmi nejnovějšími songy taneční a trancové hudby. Ani rok 2021 není výjimkou.

In Search Of Sunrise 17 album cover
© Black Hole Recordings
Na sedmnáctý výlet, tedy na "In Search Of Sunrise 17" si Markus Schulz opětovně pozval dva hosty. První disk je tak opět v jeho režii, na tom druhém se vyřádil britský DJ a producent Christopher Knight známý pod uměleckým jménem Kryder, třetí si vzalo na starost legendární německé trancové duo Kyau & Albert.

Kompilace, která každoročně zaznamenává větší a větší zájem a prodeje, tentokrát dohromady čítá třiapadesát tracků a samozřejmě jí budou vévodit novinky či exkluzivní remixy všech tří autorů setů. Kromě toho se posluchači mohou těšit na to nejnovější od Christiana Burnse, Daxsona, BTho, Above & Beyond, York nebo Solarstona.

Titul je k mání od pátku 27. srpna a kromě digitální podoby je k dispozici opět i fyzicky na limitovaném 3CD setu. Do České republiky se s velkou pravděpodobně dostane se zpožděním, takže nechcete-li čekat, můžete si jej objednat již nyní zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY