Ed Sheeran uvádí nové album vzpomínkou na zesnulého přítele

23.08.2021 13:52 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Testování hudebních vod, zda fanoušci na Eda Sheerana nezapomněli, proběhlo se singlem "Bad Habits" více než úspěšně, a tak zrzavý muzikant oznámil vydání celého alba. Novinka s titulem "=" (tedy "Equals" neboli rovná se) potěší jeho posluchače 29. října.

Ed Sheeran - Equals
© facebook interpreta
Čtrnáctiskladbovou kolekci zpěvák už nyní ohlašuje jako to nejlepší, co doposud stvořil, protože podle něj hudebně a hlavně jako člověk dospěl. Současně s obalem nahrávky a tracklistem se do světa vydala i další píseň, která patří do ranku těch, které chytnou za srdce. Není se ani čemu divit, Sheeran ji složil pro svého mentora a přítele Michaela Gudinského, který zemřel letos v březnu, a živě ji představil během vzpomínkové bohoslužby. Zatímco pod článkem si můžete pustit její živou verzi, doplněnou o sbor, studiová nahrávka bude vyšperkována vokály Kylie Minogue a Jimmyho Barnese.

Nová deska bude obsahovat tyto skladby: Tides, Shivers, First Times, Bad Habits, Overpass Graffiti, The Joker And The Queen, Leave Your Life, Collide, 2step, Stop The Rain, Love In Slow Motion, Visiting Hours, Sandman, Be Right Now.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY