Tony Bennett, Lady Gaga, kapela a pokora. Video "I Get a Kick Out of You" nepotřebuje víc

09.08.2021 13:14 - David Věžník | foto: Columbia Records

Meducínka, kterou si Tony Bennett naordinoval coby lék na Alzheimerovu chorobu, je hotová - 1. října vyjde jeho druhé album duetů s Lady Gaga. Kolekce, vydaná prostřednictvím labelů Columbia a Interscope, ponese název "Love for Sale" a nabídne deset předělávek klasik od Colea Portera. Pilotním singlem se stala svižná píseň "I Get a Kick Out of You", k níž dvojice v závěru uplynulého týdne představila i videoklip.

Tony Bennett & Lady Gaga - Love for Sale
© facebook interpreta
Kdo by čekal nějaké vizuální orgie či epický děj, bude zklamaný. Snímek vznikl v New York’s Electric Lady Studios, kde se natáčela i celá nahrávka, a je pouhým sledem záběrů na zpěvačku, zpěváka a doprovodnou kapelu. Díky příjemným, hřejivým barvám a citlivému střihu se ale na diváka přenáší nejen příjemná nálada, která ve studiu panovala, ale i pokora, která vyzařuje zejména z mladší polovičky dua.

Subjektivně patří Lady Gaga mezi dosti přeceňované vokalistky, v tomhle songu je ale sebejistá a uvolněná, její hlas zní čistě a navíc s tím Bennettovým (který je na věk jeho majitele obdivuhodně pevný) pěkně ladí.

Jak bude album "Love for Sale" vypadat, vidíte výše, zbývá doplnit tracklist: t’s De-Lovely, Night and Day, Love for Sale, Do I Love You, I Concentrate on You, I Get a Kick Out of You, So In Love, Let’s Do It, Just One of Those Things, Dream Dancing.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY