Třicet let "No More Tears" Ozzyho Osbourna připomene reedice s tuctem rarit

03.08.2021 10:31 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Kulaté tři dekády letos oslaví šestá sólovka Ozzyho Osbourna "No More Tears". Album, z něhož vzešly hity jako "Mama, I'm Coming Home", "I Don't Want to Change the World" (oceněný Grammy) nebo titulní song, se stalo jedním z Ozzyho komerčně nejúspěšnějších počinů a bodovalo i v žebříčcích. V americkém Billboard 200 se dostalo na sedmé místo, v britském albovém žebříčku pak na solidní sedmnácté. A 17. září se dočká výroční reedice.

Kolekce bude k dispozici digitálně a také ve dvou podobách coby dvojvinyl - jako černý nebo jako kombinace červené a žluté desky v s bookletem s fotkami. Druhá jmenovaná bude exkluzivně k dispozici pouze v oficiálním e-shopu Tower Records, kde již odstartovaly předprodeje.

Jedenáct původních skladeb doplní dvanáct dalších raritních kousků. Kromě dvojice písní "Don't Blame Me" a "Party with the Animals", které se objevily už na reedici alba z roku 2002, se fanoušci mohou těšit na demoverze slavných songů a pět živých záznamů, které vznikly na turné k propagaci nahrávky.

Kompletní tracklist bude vypadat následovně: Mr. Tinkertrain, I Don't Want to Change the World, Mama, I'm Coming Home, Desire, No More Tears, Won't Be Coming Home (S.I.N), Hellraiser, Time After Time, Zombie Stomp, A.V.H., Road to Nowhere, Don't Blame Me, Party With the Animals, I Don't Want to Change the World (demo), Mama, I'm Coming Home (demo), Desire (demo), Time After Time (demo), Won't Be Coming Home (S.I.N) (demo), Mrs J. (demo), I Don't Want to Change the World (live), Road to Nowhere (live), No More Tears (live), Desire (live), Mama, I'm Coming Home (live).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY