šuplíkového songu "Feed Your Love" - musicserver.cz">

Spice Girls oslavily čtvrtstoletí "Wannabe" vydáním šuplíkového songu "Feed Your Love"

12.07.2021 16:04 - David Věžník | foto: Mike Prior

Letos uplynulo pětadvacet let od chvíle, kdy se v rádiích poprvé rozezněl budoucí megahit "Wannabe" od britského girlbandu Spice Girls. Plány na oslavu tohoto výročí jsou všelijaké, aktuálně se hovoří o několika koncertech, tedy "jen co skončí pandemie". Čekání fanoušků se dámy (a jejich vydavatelství) rozhodly zkrátit oslavným ípíčkem. Mezi čtyřmi skladbami je demoverze, remix i jeden dosud neslyšený kus.

Song se jmenuje "Feed Your Love" a jde o pomalejší, houpavou píseň, jež měla původně vyjít v roce 1996 na debutovém albu pětice "Spice". Jejími autory jsou Richard "Biff" Stannard a Matt Rowe, tedy titíž pánové, kteří mají na svědomí také právě "Wannabe".

EP nazvané prozaicky "Wannabe 25" je už nyní k poslechu digitálně (viz embed níže), fyzická verze na picture disc vinylu a kazetě vyjde 27. srpna. Předobjednávat můžete zde, pro úplnost ještě přidáváme tracklist: Wannabe (Original Radio Edit), Wannabe (Junior Vasquez Remix Edit), Wannabe (Demo: Previously Unreleased), Feed Your Love (Previously Unreleased Song).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY