Impozantní koncertní show frontmana Rammstein. Lindemann v plné délce a bez cenzury dorazí na plátna kin

29.06.2021 14:37 - Tisková zpráva | foto: Aerofilms

Poslední divoký večírek před celosvětovou uzávěrou - tak by se dal nazvat koncert projektu Lindemann, který se 15. března 2020 uskutečnil ve VTB Areně v Moskvě. Z akce vznikl filmový záznam Live In Moscow, který se od 1. července 2021 dostane i na velká plátna českých kin.

Společný projekt Lindemann, který tvoří zpěvák německých Rammstein Till Lindemann společně se švédským multiinstrumentalistou Peterem Tägtgrenem z kapel, jako jsou Pain či Hypocrisy, vznikl v roce 2013 a za sebou má dvě alba. V roce 2020 muzikanti oznámili, že se jejich společné hudební cesty rozdělují. Ještě předtím ale stihli absolvovat velké turné, které vyvrcholilo koncertem v Moskvě. Ten se stal jednou z vůbec posledních akcí tohoto druhu před celosvětovou uzávěrou kvůli pandemii nemoci covid-19.

Koncertní záznam "Live In Moscow" je labutí písní projektu Lindemann. Obrazově opulentní a, jak je u Tilla Lindemanna zvykem, notně kontroverzní a teatrální show, hladce spojuje skladby z obou desek projektu Lindemann a F&M, tedy angličtinu a němčinu. Epický koncertní film, který plně využívá možnosti stříbrného plátna, režíroval Serghey Grey.

Ve vybraných kinosálech bude záznam plný těch nejskrytějších představ, bizarnosti, grotesknosti, zvráceného humoru, ale hlavně hutné tvrdé muziky ke zhlédnutí od 1. července v distribuci společnosti Aerofilms.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY