Miley Cyrus na koncertě hrdosti zazpívala medley hitů Madonny, a drze přebrala žezlo královny popu

29.06.2021 08:05 - David Věžník | foto: Stand by You

Na koncert, jehož záznam měl premiéru v pátek u příležitosti vrcholícího měsíce hrdosti, upozornila jeho hlavní hvězda Miley Cyrus pár dní před přenosem. Návnadou byla skvělá předělávka songu "Believe" (původně od "the great and powerful" Cher) za doprovodu několika aktuálně populárních drag queens.

V setlistu hodinového speciálu bylo hned několik dalších coververzí (například "True Colours" od Cyndi Lauper nebo "Dancing Queen" od Abby), zlatým hřebem pak mělo být medley písní od Madonny. A právě o tuto směs se zpěvačka nyní podělila.

Do bezmála sedmiminutového mixu zařadila trojici hitů "Music", "Express Yourself" a "Like a Prayer". Slibně se rozjíždějící záznam sice hned zkraje pokazí extrémně necitlivý střihač, pak už se ale rozjíždí párty, která opět vysadí dolní čelist z pantů. Rockový feeling, který Miley do svého altu poslední dobou ráda vkládá, do všech tří skladeb skvěle sedl - její sebejistý a čistý hlasový projev v podstatě zastínil originální interpretku. Jako by žezlo královny popu bylo předáno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY