Courtney Love má problém s Oliviou Rodrigo. Vykradla prý obal desky její kapely

29.06.2021 10:11 - Simona Knotková | foto: Geffen Records

Olivia Rodrigo před pár dny oznámila vydání koncertního filmu "Sour" ke stejnojmennému debutu. Zprávu na sociálních sítích doplnila o fotografii, na které je oblečená do maturitních šatů a drží kytici. Snímek však nemile zaujal Courtney Love. Našla v něm totiž podobnost s obalem alba "Live Through This", které natočila se svou skupinou Hole v roce 1994.

"Najděte rozdíl! #dvojčata," okomentovala muzikantka jízlivě příspěvek mladší kolegyně. Rodrigo její sarkasmus nepoznala, a zareagovala slovy: "Tak moc miluju tebe a 'Live Through This'."

Přestřelka v tomto bodě neskončila. Love pokračovala: "Olivio, nemáš zač. Mé oblíbené květinářství najdeš v Notting Hill v Londýně! Napiš mi pro další detaily! Budu se těšit na tvou zprávu!"

Konflikt se dále probíral na Facebooku. Rodačka ze San Francisca v reakci na jeden komentář napsala: "Učí někdo ty Disneyho děcka vůbec číst a psát? Bůhví. Uvidíme. Ano, je to od ní sprosté. Ale že by to ve mně vyvolávalo vztek? Zlato, kdybych měla dostat dolar pokaždé, když se mi tohle děje, byla bych opravdu bohatá!"

Mimochodem - obě alba vyšla pod labelem Geffen Records. Náhoda?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY