Ed Sheeran v "Bad Habits" lítá, vysává duše a zpívá o svých zlozvycích

26.06.2021 17:27 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

Je to již několik týdnů, co Ed Sheeran veřejnosti prozradil, že má hotové nové album. Na pětadvacátý červnový den si pak naplánoval vydání pilotního singlu "Bad Habits". Ve stejný okamžik, kdy se píseň objevila na všech digitálních platformách, představil její autor i očekávaný upírský klip.

"Vždycky se snažím sebe i svou hudbu posouvat novým směrem. 'Bad Habits' je toho důkazem," dodává k novince sám zpěvák, a do jisté míry tak obhajuje fakt, že song má silně taneční beat a až klubový sound. Aby taky ne, když na něm se Sheeranem spolupracoval britský skladatel a producent Fred Gibson aka Fred Again, který s ním dělal již na desce "No. 6 Collaborations Project". Zároveň svým umem přispěl také Johnny McDaid, který stál třeba u zrodu hitů "Shape Of You" či "Galway Girl" a v minulosti spolupracoval například také s Pink, Kelly Clarkson nebo Paulem van Dykem.

Co se doprovodného videa týče, jde tentokrát o vcelku akční vizuál. Ed zde na sebe bere vampýrskou podobu, lítá po Londýně a vysává lidská těla. "Napadlo mě, že všechny moje zlozvyky přicházejí se zapadajícím sluncem a mizejí, když slunce opět vychází. To je vlastně dost upírské," přiznal v jednom z rozhovorů sám třicetiletý hudebník. Dodejme, že kvůli natáčení si navíc obarvil vlasy na blond, což na internetu vtipně okomentoval: "Byl jsem blonďákem pouhé tři dny. Omlouvám se všem zrzkům, už se to víckrát nestane."

Je velmi pravděpodobné, že "Bad Habits" u fanoušků i v hitparádách opět zaboduje a posluchače správně naladí na koupi chystané studiovky. Ta by měla vyjít začátkem podzimu, do té doby si můžete zakoupit aktuální singl, který na CD vyšel v limitovaném nákladu, a do budoucna tak bude určitě sběratelskou raritkou. K mání je například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY