Basák Blink 182 Mark Hoppus má rakovinu

25.06.2021 07:51 - Ondřej Kocáb | foto: Adam Hencze / musicserver.cz

Devětačtyřicetiletý basák Mark Hoppus, známý především jako jeden ze zakládajících členů punk-rockových Blink 182, podstupuje kvůli rakovině chemoterapii. Sám o tom ve čtvrtek informoval na svém twitteru a instagramu a přidal fotku z nemocnice. O jaký typ rakoviny jde, neprozradil, svěřil se však, že chemoterapie probíhá již tři měsíce.

"Je to na nic a mám strach, ale současně mám kolem sebe skvělé doktory a mnoho podpory od přátel a rodiny, kteří mi pomáhají tohle těžké období zvládnout. Stále před sebou mám několik měsíců léčby, ale zůstávám pozitivní a moc se těším, až tu nemoc přemůžu a uvidím se s vámi na koncertě," dodal.

Ihned po oznámení ho podpořili jeho kolegové z kapely bubeník Travis Barker i Tom DeLonge, jenž formaci podruhé opustil v roce 2015. Blink 182 se naposledy připomněli loni s karanténním singlem "Quarantine", stále aktuální je také jejich předloňské album "Nine". Mark Hoppus se pak věnoval také projektu Simple Creatures, kde hraje spolu s Alexem Gaskarthem. Společně vydali dvě EP.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY