Domácí goregrindový kult Pathologist se vrací v podobě dvou reedic slavných desek

25.06.2021 14:07 - Jiří V. Matýsek | foto: Smile Music

V těchto dnech si připomínáme 400 let od nechvalně proslulé popravy sedmadvaceti českých pánů na Staroměstském náměstí v roce 1621. A rozhodně ne náhodou je tento čas příhodný k oznámení dvou reedic alb vpravdě legendárních ostravských goregrinderů Pathologist, které jsou v plánu na podzim. Jeden z popravených, doktor Jan Jesenius, totiž patřil ve své době k předním anatomům a provedl první veřejnou pitvu v Čechách. Téma pro grindery jako stvořené.

"Moc si vážíme tohoto neutuchajícího zájmu a jsme rádi, že naše hnijící tvorba stále oslovuje nové, ale i staré posluchače," chroptí utěšeně Pathologist, kteří vydají obě zásadní nahrávky na LP a v digipacku na labelu Smile Music 3. září 2021.

Nové emise se dočkají alba "Putrefactive And Cadaverous Odes About Necroticism" a "Grinding Opus Of Forensic Medical Problems". Z druhého pochází skladba "Cannibalistic Disfigurement", k níž při příležitosti oznámení reedice vyšlo šťavnaté lyric video. To v žádném případě není určeno pro slabší povahy, zároveň mu ale nechybí jistá porce zvráceného nadhledu.

Obě desky jsou už k objednání na Spark shopu. Kromě nosičů jsou k dispozici i nová trička a pro největší fanoušky i sety s CD, vinylem a trikem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY