Eddie Stoilow startují novou etapu. Zpět na pódia míří v silné sestavě

16.06.2021 18:54 - Tisková zpráva | foto: Nedori PR

Pop-rocková skupina Eddie Stoilow začíná po covidové pauze vystupovat v inovovaném složení. Zpívajícího frontmana Honzu Žampu na koncertech nově doprovodí bubeník Vítek Skalička, baskytarista Jan Korba, pianista Jakub Šelmeczi a kytarista Tibor Žida. "Společně tak startujeme zcela novou éru Eddie Stoilow. Fanoušci se zřejmě brzy dočkají nových songů," slibuje Honza Žampa.

Eddie Stoilow vznikli v roce 2003. Zatím vydali čtyři studiová alba, poslední "Jupiter" vyšlo v roce 2016. Mezi jejich nejúspěšnější písničky patří hity "Baby", "Frozen" a singl "With You", se kterým se skupina v roce 2018 dostala až na úplný vrchol nejhranějších skladeb v českých rádiích. Výrazně na sebe kapela upozornila v roce 2012, kdy si s ní během fotbalového Eura v Polsku zahrál na bicí světoznámý brankář Petr Čech. Na koncert si odskočil mezi dvěma reprezentačními zápasy. Další vrchol přišel v roce 2019, kdy Eddie Stoilow předskakovali slavným The Rasmus na jejich evropském turné.

V současnosti se kapela v nové sestavě kolem původního frontmana Honzy Žampy věnuje vedle přípravy na koncertní léto také skládání nových songů, které má v plánu brzy představit fanouškům. "Už se strašně těšíme, až se vám společně ukážeme na pódiu. Pilně cvičíme na koncerty a věříme, že se to odrazí na našem výkonu a bude to pořádná show. Předvedeme se vám v novém dynamickém kabátu a rozhodně nenecháme nikoho stát. Těšíme se," vzkazuje za celou kapelu Honza Žampa.

První koncert je zatím na programu v sobotu 24. července v Kostomlatech nad Labem, kde se jako speciální hosté objeví i ATMO Music a Jakub Děkan. Dále budou Eddie Stoillow vystupovat například i na Unicredit Bank gala na KVIFF 2021. Další vystoupení bude kapela průběžně zveřejňovat na svém facebooku, kde se fanoušci budou pravidelně dozvídat i všechny zásadní novinky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY