Sinéad O'Connor končí s hudbou. Anebo ne?

08.06.2021 08:13 - David Věžník | foto: Andrew Chin / Getty Images

Sinéad O'Connor oznámila, že ukončuje hudební a koncertní kariéru. V sérii tweetů z konce minulého týdne přiznala únavu, s fanoušky se ale přece jen rozloučí ještě jedním albem.

"Tímto prohlašuji, že odcházím do hudebního důchodu, přestávám koncertovat a pracovat v nahrávacím průmyslu. Zestárla jsem a už jsem unavená," napsala v první ze zpráv na sociální síti. Dodala, že se omlouvá promotérům, kteří by o její vystoupení stáli a které její slova zřejmě naštvou.

Rodačka z irského města Glenageary uzavře svou více než třicetiletou kariéru deskou "No Veteran Dies Alone". Její vydání plánuje na příští rok, bude to ale definitivní tečka. "Nebude žádné turné ani promo," řekla.

Aktualizováno 8. 6. 2021 v 11.25: Anebo bude všechno jinak - v neděli v noci, jen pár dní po rozloučení, zpěvačka na twitter napsala, že šlo o chvilkový zkrat. "Nechala jsem prasata s rtěnkami, aby doj*bali mou hlavu," vysvětlila. Těmi prasaty mají být britská a kanadská média, jimž Sinéad O'Connor před časem poskytla rozhovory, po kterých se zřejmě necítila dobře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY