Adam Lambert chystá muzikál

04.06.2021 08:31 - Kateřina Drgová | foto: Getty Images

Adam Lambert potěšil fanoušky příjemnou novinkou. V rozhovoru pro Gay Times u příležitosti začátku "duhového měsíce" mimo jiné potvrdil, že chystá svůj vlastní muzikál.

"Jsem nadšený. Přípravy muzikálu jsou v plném proudu a já se na něj moc těším," prohlásil natěšeně. "Měl jsem hodně schůzek přes Zoom s producenty i textaři. Není to tak kouzelná práce jako normálně, ale přesto jsme dali dohromady pár úžasných písní. Momentálně vám ještě neřeknu, o čem přesně show bude, ale už brzy se dočkáte," vzkázal pak veřejnosti.

Současný frontman skupiny Queen se tak - stejně jako mnoho dalších - rozhodl během karantény věnovat činnostem, na které jindy nebyl čas. I když si s myšlenkou muzikálu pohrával už dříve, až pandemie mu dala příležitost se na sáhodlouhou tvorbu v klidu a naplno soustředit.

Kromě muziky mluvil devětatřicetiletý americký zpěvák v interview i o LGBT tématech. Ocenil své kolegy z branže, kteří otevřeně mluví o své sexualitě. Za všechny zmínil rappera jménem Lil Nas X, který před rokem otevřeně přiznal, že je gay, a tuto problematiku promítá i do svých písní. "Já jsem dlouhou dobu bral svou orientaci jako něco, co nemůžu moc ukazovat. Lil Nas X s tím nemá problém a doslova říká: 'Buď to přijmi, nebo odejdi,' a to je podle mně úžasné," uzavřel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY