Roger Shah přichází s "Magic Island - Music For Balearic People" již podesáté

30.05.2021 11:03 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Léto se pomalu blíží a s ním i různé tanečně laděné kompilace, které lákají posluchače nejen k návštěvě plážových diskoték a klubů. Jednu z nejpopulárnějších má pod patronací německý DJ, producent a remixér Roger Shah. "Magic Island - Music For Balearic People" se v těchto dnech dočkala již desátého dílu.

Roger Shah - Magic Island - Music For Balearic People Vol. 10
© Roger Shah
Ten první vyšel již v roce 2008 a od té doby série neztratila nic na své atraktivitě a popularitě. Ba naopak. Každou další částí její autor zvyšoval své požadavky na to, aby fanouškům nabídl vždy exkluzivní a v mnoha případech doposud neslyšené prosluněné songy a zároveň představil nové talenty chilloutové a trancové scény.

Pro letošní, jubilejní část šel ale ještě dál. Základem titulu "Magic Island - Music For Balearic People Vol. 10" jsou samozřejmě dva DJské sety, které letos čítají celkem čtyřicet tracků. Bonusem je tentokrát ještě třetí set, na kterém sám autor rekapituluje své největší hudební úspěchy, a to nejen jako Roger Shah, ale i pod hlavičkou svého projektu Sunlounger. Je třeba dodat, že i tyto časem ověřené klubové hity jsou zde mnohdy v exkluzivních či nové vytvořených verzích.

Kompilace je k mání od 28. května digitálně a v limitovaném nákladu i na CD kompletu. Do českých obchodů by se měla dostat během následujících dvou týdnů, pokud ale nechcete čekat, zamiřte sem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY