Lady Gaga si zazpívala s Phoebe z "Přátel" ikonickou píseň "Smelly Cat"

28.05.2021 09:52 - David Věžník | foto: HBO

Jedním ze starých dobrých seriálů, o nichž se v poslední době mluvilo velmi hlasitě, je sitcom "Přátelé". Může za to speciál, který se po několika koronavirových odkladech tento týden konečně dočkal premiéry na streamovací službě HBO Max a u nás je k dispozici na HBO GO. Ve stominutové show moderované Jamesem Cordenem se za tučné honoráře po letech setkala kompletní šestice hlavních představitelů, aby zavzpomínala, jaké to tenkrát bylo.

Jejich rozjímání doplnilo i pár hudebních hostů - v originálních seriálových kulisách se objevili třeba BTS, Justin Bieber nebo Lady Gaga. Poslední jmenovaná se připojila k Phoebe neboli Lise Kudrow, aby společně zapěly populární song "Smelly Cat". Performance vygraduje příchodem gospelového sboru a promění se doslova v teatrální kus, více ale neprozradíme.

Co prozradit můžeme, je zajímavost z Číny. V zemi, kterou mimo jiné proslavila pandemie nemoci covid-19, totiž všichni zmínění hudební hosté mají škraloup, kvůli kterému zde mají zákaz koncertovat. Pořad "Friends: The Reunion" tak čínští fanoušci zhlédli ve verzi, z níž byla vystoupení těchto hříšníků vystřižena.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY